10/03/2021

Kiss Albania Radio Online Radio

Kiss Albania Radio Online Radio:

Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te mira nderkombetare, lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike. Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh.

Radio contact info:

Address: Rr. Liqeni thate, ndertesa 21, H.11, apt 29, Tirane
Phone: 0693939000
Email: [email protected]
instagram.com/kissfmalbania98.5

Kiss Albania Radio